• Электронный адрес office@autehton.md
 • Контактный номер +373 60 511811
 • Пн - Пт 08:30 - 17:30

Services

Antrepriza generală

Serviciul de ANTREPRIZA GENERALĂ devine tot mai popular în domeniul construcţiilor şi este justificat, prin caracteristicile de flexibilitate şi mobilitate înaltă. La momentul de faţă este complicat de întrunit în cadrul unei companii cea mai bună tehnică de construcţii şi personal calificat, noi “Autehton Grup” suntem compania ce asigurăm îndeplinirea acestor condiţii. Procesul de construcţii întrunește în sine un spectru larg de activităţi complicate şi specifice. Pentru realizarea acestora fără lacune, pierderi şi eşecuri noi venim cu soluţii moderne.

“Autehton Grup” este compania care își propune abordarea proiectelor de investiții în întregimea lor, asigurând legătura investitorului cu ceilalţi factori implicați în dezvoltarea unui astfel de proiect. În condițiile actuale, companiile din domeniul construcțiilor sunt specializate pe domenii înguste, iar companiile de antrepriza generala sunt cele, care realizează coordonarea eforturilor tuturor specialiștilor şi, spre deosebire de o companie specializata în Project management, preia riscurile pe durata realizării lucrărilor.

Activităţile generale de antrepriză generală:

 1. Elaborarea sarcinii tehnice conform necesităților clientului.
 2. Petrecerea lucrărilor de proiectare și elaborarea proiectului de lucru.
 3. Construcția frigiderului:
 • Lucrări de terasament și fundații,
 • Construcții metalice și panouri sandwich,
 • Acoperișul,
 • Pardosele.
 1. Rețele inginerești și comunicații.
 2. Montarea echipamentului frigorific.
 3. Amenajarea teritoriului.
 4. Darea in exploatare a frigiderului.

Soluții constructive la cheie

Panourile termoizolante sunt cel mai des folosite pe post de anvelopă exterioară. În urma modului de dispunere pe pane de acoperiș sau grile de pereți pot rezulta scheme statice simplu rezemate sau continue. Acest fapt permite modificarea (lărgirea) construcției, în dependență de necesitățile Dvs. Capacitățile portante ale panourilor sunt caracterizate de doi factori, acestea sunt: încarcarea de zăpadă și încărcarea de vînt. Pentru a oferi o soluție complexă corectă pentru o construcție, ne conducem de tabele cu indici calculați pentru fiecare tip de panou. Acești indici au fost obținuți, calculați și testați cu sprijinul Universității Tehnice din Cluj-Napoca. Iar pentru comoditatea Dvs vă putem oferi soluții la cheie cu livrarea “la domiciuliu”, suportul tehnic și mentenanța.